paonnenoire

Ezt viseld a Fashion Week-en

2016/10/10. - írta: paonnenoire.

Már csak pár nap maradt a Mercedes-Benz Fashion Week-ig, ahol kiderül, itthoni designereink miben mesterkedtek eddig a jövő nyarat illetően. Ha nem tudod, milyen ruhában készülj a jeles eseményre, akkor olvass tovább és nézd meg, mik az idei ősz kedvenc darabjai, a teljesség igénye nélkül. 

img_0693.JPG

CUKOVY 

A Csukovics Brigitta által tervezett ruhákra idén tavasszal találtam rá és akire csak lehetett ráadtam az irizáló kígyóbőrből készült mellényét, annyira megszerettem. Szerencsére az őszi kollekcióban is leltem olyan darabot, amit szinte kötelezővé lehetne tenni minden olyan eseményen, ahol az elegancia mellett nagy szerepet kap az eredetiség is. Az év második felére szóló kedvenc darabom ezért ez a vállat szabadon kivillanni hagyó piros ruha, ami egy kis nyarat csempész a szürke, téli hétköznapokba.

img_0667.JPG

NANUSHKA

Ha idén te szeretnél lenni a megnyitók és vacsorák modern hercegnője, akkor semmiképp se hagyd ki ezt a fekete ruhát. Abban a pillanatban ahogy belebújtam, úgy éreztem magam mint Hamupipőke, akire a Jótündér éppen ruhakölteményt varázsol. Nagyon kényelmes, finom anyaga van és nem kell feszengened benne akkor sem, ha sportcipős városi lány vagy. 

img_0664.JPG

TOMCSÁNYI

Ha nem szereted kerülni a feltűnést és valami igazán különleges look készül megszületni a fejedben, akkor nézz be Tomcsányi Dórihoz, aki ebben a szezonban nagyon jól bánik a csíkokkal, színekkel és a geometriai formákkal. Ez a hosszú nadrág és felső tipikusan az a szett lesz, amihez nyugodtan húzhatsz kényelmes cipőt és bírni fogod az egymás után jövő bemutatók közti ácsorgást is. 

img_0665.JPG

ABODI 

Abodi Dóra ruháit már olyan sztárok is hordták, mint Fergie és a pop koronázatlan királynője Madonna. Dóra, az idei kollekciójában sem veti meg a mesés mintákat, amit ez a csillagos, picit kislányos, de közben hihetetlenül menő darab is tükröz. Ha ehhez egy térd felett végződő zoknit és fekete, magas talpú cipőt választasz, biztos te leszel a legvarázslatosabb lány a MBFWCE-n. 

img_0670.JPG

KONSANSZKY

Az oversize kabát időről-időre mindig felbukkan a fashionisták és a tervezők kedvencei közt. Ez idén sem alakult másképp és a szinte mindent elrejtő, de cserébe arcot hangsúlyozó darab megint ott van a top 5-ben, ami a kívánságlistákat illeti. Ha ezt a kabátot választod, biztosan mindenki messziről megmondja majd, hogy éppen a Várkert Bazár fele igyekszel, de senki se fogja tudni, hogy aznap melyik menő szettet viseled a jól takaró felsőruházat alatt.  

img_0662.JPG

NORA SARMAN

Ha már varázslatos mese világról beszélünk, nem hagyhatjuk ki Sármán Nóra alkotásait sem. Nóra ruhái azok a darabok, amikről minden kislány álmodik, hogy egyszer, ha nagy lesz, viselni fogja őket a jeles napokon és még az esküvőjén is. Ha az a célod, hogy Malena kisugárzását megszégyenítő darabban akarsz tündökölni a Fashion Week-en, akkor ez a piros ruha a te ruhád. 

img_0663.JPG

REKA VAGO

Ha a fekete szett elkötelezett híve vagy, de picit fel szeretnéd magadat és a külsődet is dobni, akkor bújj egy feltűnő cipőbe, amit mindenki csodálni fog majd. Az arany és a rose gold az idei ősz/tél egyik kedvenc színei, melyek akár akarod, akár nem mindenhol szembe fognak jönni a következő hónapok során. Ha szeretnél divatos és egyben különleges lenni, akkor Vágó Réka lesz az embered, aki mindezek mellett kényelmes magassarkút fog neked készíteni. 

img_0668.JPG

 Olvass tovább divat és művészet témában:

Artemovszk és a melltartó

Annál nagyobb arc vagy, minél nagyobb a replikád

Előbb létezett a klip, mint gondolnál

Rodin forró csókja 

Koncepció : A valóság 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://paonnenoire.blog.hu/api/trackback/id/tr7711782975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása