paonnenoire

Artemovszk és a melltartó

2016/09/14. - írta: paonnenoire.

Egy jó dolog már  biztosan van az őszben : újra előkerülnek az esős délutánokra és otthon ülős estékre tervezett csoda fehérneműk, melyeket ez alkalommal egy különleges helyszínen, a főként koncerteknek otthon adó A38 hajón mutattak be a sajtó képviselőinek. A fedélzeten, a show alatt éneklő Radics Gigi mellett gyönyörű lányok, elbűvölő nagykövet és blogger-társak tartózkodtak, akik fejben már mindent bekészítettek azokra a bizonyos pillanatokra... 

triumph1.jpg

A nők általában két csoportra oszlanak, ha fehérneműről van szó : a kényelmes, funkcionális darabokat kedvelőkre és az áttetsző csipkecsodákat gyűjtő hölgyeményekre, akiknél a szekrényben szín szerint sorakoznak a szekszibbnél szekszibb darabok. Én, alapvetően az utóbbi csoportba tartozom és egy idő után biztosan ki fogom meríteni a Pantone-skála összes cikkelyét. Végig nézve az idei őszi-téli kollekciót, a  fekete mellett a piros és a kék árnyalatoknál elég nagy eséllyel pályázok ördögi tervem kivitelezésére. A fedélzeten ugyanis egymás után vonultak végig a sokat sejtető, mégis keveset mutató darabok, melyek közül három fő irányvonalat tudtunk megkülönböztetni. 

Kényelmes alsónemű egy kis kísértéssel

img_9778.JPG

Azok a nők, akik elsősorban a kényelmes melltartók mellett teszik le a voksukat is sokszor áhítoznak egy-egy vadító darab után, mígnem rájönnek, hogy azokat bizony mutatóba tervezték, nem azért, hogy formázzanak. Idén szerencsére eljött az ő idejük és most már kedvükre válogathatnak a körmerevítő nélkül is tartó fazonok közül, melyek két funkció szerint működnek : mellemelő (Lift Up) és mellformázó teltebb formákra (Shape Up). A  2016-2017-es A/W kollekció újdonsága, hogy a tavaszi orgona színt leváltja a zöldes szürke. 

A sexy szekció 

img_9783.JPG

Természetesen nem maradhatnak új impulzus nélkül a második csoport lelkes képviselői sem. Idén ősszel több lehetőség közül is választhatnak : az Amourette kék, babarózsaszín, korall és bézs színű csipke csodáiból, a Beauty-Full Darling nagy keblűeknek tervezett csábító darabjaiból és a Karácsony előtt megjelenő kollekcióból, melynek áttetsző piros szettje kötelező darab egy igazi gyűjtő számára. 

Amit az edzőteremben viselsz majd

img_9779.JPG

Az eseményen kedvelt kajakozónk, Kovács Katalin avatott be minket abba, hogy mekkora különbség van aközött, hogy egy hétköznapi használatra készített melltartóban sportolsz, vagy aközött, hogy egy olyan darabban edzel, amit arra terveztek, hogy a lehető legoptimálisabb tartást adja meg a kebleidnek : ne engedje se a nyakadba se máshova csúszni azokat. Ha aerobikozni, fejen állni, vagy éppen kenguzni szeretsz, akkor ezt nem is kell, hogy túlragozzam. 

Persze, a lista korántsem teljes. Nem csak azért, mert ennél sokkal több fazon közt tudsz bogarászni, hanem azért sem, mert ahány nő, annyi melltípus és annyi igény. Ha magabiztos vagy, akkor persze minden rendben, ha viszont nem, akkor bízd magadat a szakavatott tanácsadónők segítségére, vagy olvasd a tesztelés utáni véleményeinket a Triumph nagykövetek oldalain

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://paonnenoire.blog.hu/api/trackback/id/tr4711690333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása