paonnenoire

Itt vannak a tavasz legmenőbb koncertjei

2017/02/27. - írta: paonnenoire.

Napok óta ígérik azt a 15 fokot és minden egyes alkalommal elhiszem, annyira várom már a tavaszt. A dolgon mit sem enyhít az, hogy a közösségi oldalakon folyamatosan feltűnnek a márciusi és az áprilisi bulik, melyekre minden ismerősöm visszaigazol és melyeket reméljük, sok szabadban töltött perccel koronázhatunk majd meg. 

concert.jpg

MÁRCIUS 4. - CLOUD 9+ - AKVÁRIUM KLUB 

progi1.jpg

Számtalan Cloud 9+ koncerten volt már szerencsém részt venni és valahogy másnap mindig izomlázzal ébredtem. Pontosan annyin, hogy szinte el sem hiszem, hogy még csak a második albumjuk lesz az, amit bemutatnak az Akvárium Klubban. A jegyek már akkor is nagyon gyorsan kezdtek fogyni, amikor bejelentették a tavasz első napjaira tervezett lemezbemutatót. Az új album első esszenciái pár hete kerültek fel a világhálóra egy jó kis klip premierrel, ami még inkább fokozza a várakozás örömét. 

PISZKOS RÉSZLETEK: ITT 

MÁRCIUS 14. - REDBULL PILVAKER NYILVÁNOS FŐPRÓBA - ERKEL SZÍNHÁZ 

rb.jpg

Amikor kitaláltam, hogy írok az idei Pilvaker-ről még nem tudtam, hogy öt perc múlva minden jegy el fog kelni és már csak a kulisszatitkokat is sejtető nyilvános főpróba marad majd - amire a tapasztalatokból kiindulva nem árt időben jegyet venni. A hazai rap és könnyűzenei szféra kiemelkedő alakjait a magyar színházi élet káprázatos színészeivel és az irodalommal vegyítő program idén öt éves lesz és még mindig tud újat tartogatni. Személy szerint igyekszem a jegyekkel és nagyon várom már a ''forradalom előestéjét''. 

PISZKOS RÉSZLETEK, GYORSAN : ITT 

MÁRCIUS 16. - I. ST PATRICK'S FESTIVAL BUDAPEST - AKVÁRIUM KLUB

progi2.png

Régen onnan tudtam, hogy közeleg az írek kissé alkohol-mámoros nemzeti ünnepe, hogy az msn-en megjelentek a puszit küldő, óriás zöldkalapos emotikumok, melyeket minden barátnőnek elküldtünk. Aztán már az utcákon is feltűntek a hagyományokhoz hűen öltözködő ''kissé részeg'' alakok és az egész valahogy szépen, lassan, de meghonosodott Budapesten is. Erről mi sem árulkodik jobban, mint az, hogy ideje volt megszervezni egy többnapos eseményt, ami még szuper koncertekkel is kiegészítenek. Ha már szilveszter óta viszket a tenyered egy kis felhőtlen és mindent megindokló mulatozás iránt, akkor feltétlenül gondolkodj el a dolgon. 

PISZKOS RÉSZLETEK : ITT 

MÁRCIUS 18. - NECC PARTY - AKVÁRIUM KLUB

necccc.png

Az elvetemült házibulikat idéző party-sorozat már annyira menő, hogy folyamatosan képes megtölteni Budapest legnagyobb koncerttermeit. A kilencvenes évek végi és a 2000-es évek eleji zenék mellett olyan klasszikusok is felcsendülnek majd, amit már csak nagyon ritkán merünk bevállalni - még a legvadabb világvégi, zenegépes mulatozásokat is felül múlja. - Szintén érdemes sietni a jegyvásárlással! 

PISZKOS RÉSZLETEK : ITT

ÁPRILIS 1. - PUNNANY KLUBTURNÉ - AKVÁRIUM KLUB 

progi3.jpg

Végre, újra előbújt a Punnany és a fiúk még a nyári szezon előtt igyekeznek felborzolni a kedélyeket egy tavaszi klubturné keretein belül. A tavaly alkotói szabadságra ment banda évek óta képes arra, hogy mindig beletaláljon abba, amit a közönség szeret. Biztosan hatalmas buli lesz és biztosan nagyon kell rohanni, ha valaki el akarja kapni őket az első alkalommal. És a másodikkal, harmadikkal...

PISZKOS RÉSZLETEK, GYORSAN : ITT 

MÁJUS 2. - NATALIE IMBURGLIA - AKVÁRIUM KLUB

progi4.jpg 

Végre, Magyarországra látogat a tini korom egyik kedvenc előadója Natalie Imburglia, akinek buliztam és sírtam a dalaira is, számtalanszor. Bár Natalie előtt hosszú ideje nyitottak a legnagyobb stadionok és fesztiválok backstage részlegei, most úgy döntött, hogy Európát a városi klubok szintjén fedezi fel. A bensőséges hangulatra vágyakozó előadó ezzel egy teljesen új közegbe viszi a zenéjét, amit biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan értékelnek majd. 

PISZKOS RÉSZLETEK : ITT 

MÁJUS 5. - BRAINS LEMEZBEMUTATÓ - BUDAPEST PARK 

progi5.jpg

A Cloud 9+ mellett a Brains az a zenekar, akinek a muzsikájára órákon keresztül képes vagyok ugrálni és amikor egy pici jó hangulatra vágyom, mindig előkeresem a számaikat a Deezer-en. A srácok egyik utolsó fellépése decemberben volt és már a felénél nagyon sajnáltam, hogy hosszú hónapokig nem lesz ekkora pozitív töltet a budapesti éjszakában. Nagyon kíváncsi vagyok az új lemezre és biztosan nem is hagyom ki, hogy végre, újra szabad ég alatt hallhassam. 

PISZKOS RÉSZLETEK : ITT

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://paonnenoire.blog.hu/api/trackback/id/tr9312276093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása