paonnenoire

A legjobb karácsonyi ruhadarabok 1.rész

2016/11/18. - írta: paonnenoire.

Hamarosan itt a Karácsony és a boltok is megteltek a szebbnél, szebb divatcikkekkel: szoknyákkal, fehérneműkkel, kiegészítőkkel és persze kabátokkal. Az idei szezonból sem maradhat ki a piros, de szerencsére olyan árnyalatok is helyet kapnak, mint a pávakék, a mély lila és természetesen a fekete. Az első részben Lilyvel a kirakatból kacsintó fehérneműkre és a hazai tervezők szoknyáira helyeztük a hangsúlyt; míg  második részben kabátokat és hatalmas sálakat láthattok majd. 

brigi-7228_copy.jpg

Az érdekes hátmegoldású melltartókban az a jó, hogy nem csupán neked kell tudnod, milyen szépséget is viselsz.Remek kiegészítői tudnak lenni egy-egy picit sejtelmesebb felsőnek és más élethelyzetekben, magukban is csodaszépen mutatnak, például egy nőies Celeni szoknyával. A fehérnemű cégek főleg Karácsony és Valentin nap környékén rukkolnak elő ezekkel a limitált kollekciókkal, úgyhogy nem árt sietni, ha szeretnél egy különlegesebb darabot a melltartós szekrényedbe. 

img_2198.JPG

Melltartó: Triumph (ww.triumph.com), Szoknya : Celeni Metropolitan The Art of Beauty, (előzetes bejelentkezésre)

Képzelj el egy ceruzaszoknyát, ami finoman követi a tested vonalait, picit formáz és még lépni is tudsz benne. Ehhez képzeld el, hogy a visszafogott felsőd alatt egy meseszép fekete bodyt viselsz és közben finom, házi mézeskaláccsal kanalazod a sós karamellát. Ha ez megvan, csak annyira ébredj fel, hogy célba tudd venni a Hattyú utcát, ahol egy kis karácsonyi mini birodalomban, a Cafe Flore Matin at Soir-ban reggelizel, majd neki indulsz a belvárosnak, ahol beszerzed a Maison Marquise egyik védjegyét képező szoknyát és a Triumph Iconic Essence body-ját. 

img_2204.JPG

Szoknya, táska: Maison Marquise ( The Velvet Chemistry) , Body: Triumph (www.triumph.com), Karácsonyi sütis doboz: Cafe Flore Matin et Soir

A piros hálóing szinte kötelező darab, akkor is ha éppen csábítani szeretnél és akkor is, ha egy igazán csajos napot akarsz otthon eltölteni a szépítkező szereid, pár finom édesség és divatmagazinok társaságában. A selyem mindig telitalálat : nagyon szép és nagyon kellemes viselet is, ami még a meleg paplanok alatt is gondoskodik egy kis hűvös érzésről. 

img_2202.JPG

Hálóing: Triumph (www.triumph.com)

Abszolút álomdarab ez a Sármán Nóra által tervezett tűzvörös alkalmi ruha. Ha Malena élő személy lenne, biztosan átgondolná azt a fekete szoknyát és inkább ebben borzolná a városban uralkodó kedélyeket. Nóra, általában esküvőkhöz tervez, de ezt a ruhát egy karácsonyi koktél partin és egy randin is nyugodtan viselheted. Főleg egy randin. 

img_2207.JPG

Ruha: Nora Sarman 

Fotók: Hegyi Júlia Lily

Helyszín: WTamás Studio Ó utca 

A fehérneműket, a szuper meleg pulcsik, sálak és mesés kabátok követik majd hazai tervezők keze nyomán. Addig is egy kis olvasnivaló:

Ezek a zenekarok merészkednek a legközelebb 2017-ben

Akt: mitől művészi és mitől gagyi?

Rodin forró csókja 

5 teljesen idióta ötlet, ami pénzt is kapott a Kisckstarter-en  

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://paonnenoire.blog.hu/api/trackback/id/tr8611971908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása