paonnenoire

Ezekre a koncertekre menj el Karácsony előtt és után

2016/11/22. - írta: paonnenoire.

Szinte minden banda és valamire való szórakozóhely kötelességének érzi, hogy méltóképpen búcsúztassa el az óévet és hatalmas bulikkal emlékeztessen arra, milyenek is voltak a legkedvesebb zenei élmények. Lesz őrülten táncolós buli, amin még jótékonykodhatsz is és lesznek olyan fellépők is, akik nélkül elképzelhetetlen lenne a hazai zenei élet és üres a lejátszási listád. 
party.jpg

PAROV STELAR X PUNNANY - MVM WINTER MAGIC 

parov.jpg

A Parov Stelar akárhányszor jár nálunk, mindig hagy maga mögött néhány száz széttáncolt cipellőt és némi izomlázat másnapra, annyira jó zenét játszanak. Az electro swing alapítói mellett pedig olyan hazai kedvenc uralja majd a színpadot, mint a jó szövegeiről is híres Punnany Massif. Ha ez nem lenne elég ok arra, hogy végig tombold az éjszakát, akkor annyit még el kell mondjak, hogy a jegy megvásárlásával a Magyar Református Szeretetszolgálat munkáját támogatod, így nem csak szórakozol, adakozhatsz is. 

NOVEMBER 28. - 19:00 - PAPP LÁSZLÓ BUDAPEST SPORTARÉNA 

DUPLA HALOTT PÉNZ

halott_penz.jpg

Az utóbbi idők egyik legjobban sikerült feldolgozását a Halott Pénznek köszönhetjük, akik nem álltak meg a Darabokra törted a szívem című klasszikusnál : jobbnál jobb dalokkal rukkoltak elő. A pécsi zenekar ezt úgy ünnepli meg, hogy év végi turnéra mennek, melynek során ellátogatnak Budapest egyik legnagyobb szórakozóhelyére is. Ha nem bírod ki az év végét Dávidék nélkül, akkor mindenképp vedd irányba az Akvárium Klubot. 

DECEMBER 9-10. - BUDAPEST - AKVÁRIUM KLUB 

FOOL MOON - 15 ÉV

fool_moon.jpg

A Fooll Moon 15 évvel ezelőtt egy teljesen egyedi produkcióval tűnt fel a hazai és a nemzetközi piacon egyaránt. Az együttes tagjai ugyanis minden hangszert képesek utánozni a puszta énekhangjukkal. A csapat az utóbbi időben bejárta az egész világot új értelmet adva az acapella éneklésnek. A jeles alkalmat pedig a hangulatos MOM Kulturális Központban ünneplik meg. 

DECEMBER 10. 20:00 - MOM KULTURÁLIS KÖZPONT 

WINTER WONDERLAND

winter.jpg

Valljuk be : nincs Karácsony Frank Sinatra nélkül. Egy pillanat alatt tud elrepíteni arra a képzeletbeli téli tájképre, ahol Hollywood fénykorában családok ajándékoztak a plafonig érő fa alatt. A csillogó pelyheket és a hófedte fenyveseket Gájer Bálint, Vastag Tamás, Lányi Lala, Szulák Andrea, Kocsis Tibor és Malek Andrea hozzák el neked az Arénába két nappal az ünnep előtt. 

DECEMBER 22. 20:00 - PAPP LÁSZLÓ BUDAPEST SPORTARÉNA 

MARGARET ISLAND

margaret.jpg

A Margaret Island olyan hamar bele lopta magát a hazai szívekbe, hogy minden városban, tömegek kíváncsiak rájuk. Szinte nem volt olyan említésre méltó zenei esemény, ahol ne találkozhattunk volna a fiatal bandával. A Margaret, a koncertek közti szünetekben sem lazsált és Karácsonyra új albummal rukkolt elő, mely a Bakancslista címmel debütál Budapesten, az Akvárium Klubban. 

DECEMBER 23. - BUDAPEST - AKVÁRIUM KLUB 

BRAINS

branis.jpg

A Brains zenéjét nem lehet mozgás nélkül hagyni, akárhol hallja is meg az ember. Mindig felvidít és képes vagyok órákon keresztül ugrálni rá, ami valljuk be, egy nagyobb karácsonyi gasztro-menet után nem is rossz ötlet. Az idei évzáró koncerten  az alternatív fitnesz gyakorlat okozta érzés mellett nem csak az egész éves koncert élményeket élheted újra, hanem találkozhatsz a Hősökkel és  Dynamite MC-vel is. 

DECEMBER 27. - 20:00 - BUDAPEST - AKVÁRIUM KLUB 

Zene témában olvass tovább:

Melyik együttesek merészkednek a legközelebb 2017-ben?

Előbb létezett a klip, mint gondolnád 

 Egy kis Karácsony: 

A legjobb karácsonyi ruhadarabok - 1.rész 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://paonnenoire.blog.hu/api/trackback/id/tr2011979212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása